Att köpa online

Visst är det härligt att ge både kropp och knopp nyttigheter som ger bra energi?

Det gäller ju även att ge själen ro, hur gör ni för att släppa gammalt bagage eller för att fylla hjärnan med ny inspiration?

mitt knep är definitivt ridning, det ger min själ en sån härlig känsla så jag tror att man kan jämföra det med åtminstone tre terapisamtal samlat i en uteritt i naturen. Jag har inte vågat ge mig på att ha en helt egen häst då jag känner att tiden lätt springer iväg, men jag får rida två gånger i veckan hos en god vän så vi hjälper varandra kan man säga. 

Nu vill jag ge henne en present som tack för denna “terapi” och hörde att hon tänkt köpa ett nytt träns till Sonji som hästen heter och klickade precis hem detta: https://stably.se/bridle-anatomic

Håll tummarna att det sitter perfekt!