Den nya trenden

Vet inte om ni hänger på TikTok eller inte, men det finns en ny trend som cirkulerar runt där folk tar BCAA eller annan prestationshöjare utan att blanda ut det med vatten, utan dom tar det i pulverform, vilket jag själv tycker, eller tyckte var helt sjukt.

Men som med allt annat, ser man det ofta nog, så normaliseras det och helt plötsligt stod jag där, med skopan i handen, och hällde i mig det, inget vatten utan direkt in munnen och allt jag kan säga är, FYYFAN!

Det var starkt, otroligt starkt, med tanke på att det skall spädas ut med vatten, det är som att ni skulle ta outspädd saft och dricka det, det funkar liksom inte.

Visst, BCAA:n från sportkost smakar riktigt bra, men utan utspädning så funkar det inte.

Där stod jag och undrade vad fan jag höll på med, en trend som troligtvis är fejk gick jag på. jag skrattade åt mig själv i ett par minuter.

Så nu vet ni, allt man ser på TV eller på nätet är inte alltid sant!