FAQ

När du påbörjar din prenumeration hos Sundbox levererar vi en box med fyra portionsförpackade, läckra snacks till din 
hemadress eller till kontoret. Leveransen sker med postnord (Posten). Snacksen är individuellt förpackade i fullstora 
påsar vilket gör det enkelt för dig att ta dem med dig.

Varje månad kan du förvänta dig 4 påsar högkvalitativa, handplockade och supergoda snacks. Våra produkter är inte små provstorlekar, utan fullstora påsar som kommer att ge dig flera serveringar av våra goda snacks.

Vad kul! Dina snacks är påväg! Sundboxarna skickas den 5:e varje månad. Så länge du har börjat prenumerera innan den 5:e den månaden så kommer du att att få den månadens Sundbox. Börjar du prenumerera efter den 5:e kommer du att få din Sundbox nästkommande månad.

Vi levererar våra boxar i samarbete med postnord. Vi handplockar och skickar din Sundbox i början på varje månad (Någongång mellan den 5 till den 7) och leverans beräknas ta mellan 1-4 arbetsdagar.

Leveranstiden kan variera beroende på var i landet man bor och om boxen går direkt ner i brevlådan eller lämnas in på ombud. Den kommer direkt hem om man har en tillräckligt stor brevlåda (vanligt om man bor i villa) eller så får man en sms-avisering om att hämta ut den på närmaste ombud (vanligt om man bor i lägenhet). När ditt ombud tagit emot din box får du en sms-avisering som berättar att din box väntar på dig. Hämtar du inte ut boxen kommer du att få en sms-påminnelse och efter ytterligare några dagar skickas en brevavisering ut.

Det gör du genom att skicka ett e-postmeddelane till info@sundbox.se eller genom live-chatten nere i det högra hörnet, vi lovar att du har svar inom 24h, men oftast svarar vi inom 10 - 20 minuter.