Längesen men måste tipsa om mitt senaste köp.

Mitt senaste inlägg var ju ett tag sedan men nu känner jag ändå att jag skulle vilja komma tillbaka och börja blogga igen. Tycker ju de är väldigt roligt att skriva av mig så har helt klart saknat detta. 

Ah vad har jag gjort sedan sist kanske ni nu undrar, jo pandemin slog ju ut i mars förra året och efter de har man ju bara kunnat vara hemma. Så förra sommaren har jag tro de eller ej spenderar väldigt mycket åt fiske. Jag fiskade ju mycket som barn men nu när corona kom hittade jag tillbaka till de intresset och älskar det nu. 

Jag har ju alltid bara fiskat för att de är en rolig grej aldrig riktigt tagit de seriöst med utrustning osv men senaste tiden har jag verkligen känt att detta är min nya grej. Så jag var på jakt efter ett par nya glasögon och kom då in på Leechstore som har ett otroligt utbud av fiskeglasögon.

jag fastnade direkt för alla de polaroidglasögonen de hade tycker ju de är så snyggt och väldigt funktionellt med. Läst på mycket om fiskeglasögon och detta verkar ju vara nya trenden. Jag slog till på ett par och de skulle jag inte ångra. 

Glasögonen är så fruktansvärt bra OCH snygga. Kan använda dem på stan men även när jag är och fiskar. Så bra kombo! Är så otroligt nöjd så ville bara tipsa er alla fiskare där ute om poloroidglasögon och Leechstore.com grym leverantid och bra kundservice. 

Tips tips tips!! Nu ska jag bege mig ut till båten och åka ut och fiska i de fina vädret! 

Hörs snart igen!