Längtar till hösten!

Jag måste bara berätta om en rolig nyhet! Jag har fått en grym praktikplats och jag börjar redan efter sommaren. Jag kommer vara totalt 4 månader på en tandläkarklinik i centrala Göteborg och jag fick ett riktigt bra intryck på min intervju och de har varit så gulliga i all kontakt jag haft med dom. Som ni vet så pluggar jag till tandsköterska och jag har bara 1,5 år kvar. Älskar verkligen möjligheten till praktik och jag är tacksam över att jag inte var ute i sista minuten med att söka runt för nu fick jag verkligen en jag känner mig nöjd med.

Känslan när man kommer in på deras klinik är så himla häftig, de har ny arbetsplatsbelysning för just tandläkarkliniker och jag har aldrig sett en klinik som ser så proffsig och lyxig ut! De har köpt sina från ett företag som heter D-tec och jag tycker verkligen att man ska spana in deras produkter om man driver klinik av något slag.

Under praktiken kommer jag få gå med en tandläkare som heter Ewa i 4 veckor och en annan tandsköterska som heter Benjamin i 9 veckor. Resterande tid kommer jag få lära mig administrativt jobb krig yrket och även få tid att skriva en uppsats som ska göras under praktiken.

Som ni märker är jag taggad och längtar!!