Lyft, lyft och lyft.

Satt och reflekterade här om dagen. Vad gjorde vi innan kranar fanns? Hur lyfte vi saker och ting? Hur kunde folket i egypten bygga pyramider? 

Mycket tankar snurrade när jag under gårdagen satt och reflekterade över detta. Tänk att vi människor för många herrans år sedan byggde stora sagolika konstruktioner utan några som helst moderna maskiner. Coluseum i Rom, pyramiderna och Sfinxen i kairo och så vidare och så vidare. Det är mäkta imponerade att vi hade lösningar för att bygga dessa fantastiskt enastående verk men jag tycker att det nästan är mer imponerande hur långt vi har kommit i utvecklingen. 

Idag har vi moderna maskiner, moderna kranar och allting flyter på så flexibelt. Häromdan scrollade jag och såg företaget Abus som tillverkar kranar och kransystem. Det fick mig att tänka efter hur häftigt det är med industri och hur långt vi har kommit, inom branschen jämfört med bara 30 år sedan men också generellt över flera tusen år.

Jag anser att det är en ganska intressant tanke. Vad tycker ni? Kände att jag var tvungen att skriva av mig lite granna såhär på kvällskvisten. Nu blir det att vila hjärnan lite inför morgondagen. Blir kul att gå till jobbet, NOT haha. 

Vi hörs av snart,