Om oss

Vi har ett enda mål här på Sundbox, att hjälpa dig upptäcka, överraskas, och såklart njuta av våra goda och nyttiga snacks. Sundbox finns till för att vara ett lättsamt sätt för dig att alltid ha tillgång till nyttiga snacks hemma, på jobbet eller när du är på språng. Vi är baserade och opererar vår verksamhet ifrån hjärtat av godisstaden Gränna, Jönköping. Gränna är världskänt för sin långa historia av polkagrisar och godis, så vi tycker verkligen att vi passar utmärkt i staden med en sån lång historia av godis och snacks. Vi hoppas såklart på att kunna ta del av den här långa historian och så småningom bli en del av den tillsammans mer er som prenumererar på våra snacks och väljer att bli en del av vår lilla snacksfamilj.

Hur det fungerar

Varje månad väljer våra experter omsorgsfullt ut kommande snacks. 4 fullstora påsar skickas direkt ut till våra kunder. För att behålla färskheten har vi inget lager utan skickar direkt från våra leverantörer. Därmed kan vi garantera en massa gott nöje med våra nyttiga boxar!

Välj en prenumeration

Välj en prenumeration du tycker passer dig; ju längre du väljer att prenumerera desto mer sjunker priset! Du kan välja allt mellan en löpande prenumeration till tolv månaders prenumeration. Helt utan några bindningstider såklart. Det är dessutom inga som helst problem att ge en Sundbox prenumeration till någon när och kär. En gåva som verkligen uppskattas.

Frakt

När du blivit en del av Sundbox-familjen är det bara att invänta ditt efterlängtade paket! Vi skickar dig din Sundbox i början av varje månad med vår samarbetspartner Postnord. (5-7 varje månad, oftast en Måndag).

NJUT

När du får din box kan du äntligen njuta av våra noggrant utvalda goda och nyttiga snacks! Dela med dig av din upplevelse under hashtaggen #sundbox på dina sociala medier så är du automatiskt med och tävlar om gratis snacks och andra överraskningar nästkommande månad! Superenkelt!