Tjabba, tjena och hallå på er!

Hoppas ni njuter av sommarvärmen lika mycket som jag!!

Vilken fantastisk sommar vi har haft hörni, trots en viss pandemi. Gud vad jag längtar tills den är över men vi får härda ut tillsammans. Jag har kommit till insikt med att vi helt enkelt får se det lilla positiva i det stora svarta och se möjligheter och lösningar istället för problem. Har under våren och sommaren verkligen försökt jobba på mig själv och försöker bli en mer positiv person och jag känner att det har funkat! Vi har så mycket att va tacksamma för!!

HUR som helst så har jag äntligen gått på semester – WIHOO! Är verkligen såååå TAGGAD! Nästa vecka åker jag och Pelle till Tylösand – kommer bli superkul!

Första veckan av semestern har vi bara varit hemma och det har verkligen varit så varmt! Vet inte hur vi hade klarat oss utan våra solskydd från sunoff som vi satte upp förra månaden.

Det har varit superskönt att vara hemma och bara komma in i “semester-mode” eller snarare “hemester”.

Nu ska jag inte sitta framför datorn något mera för soltimmarna försvinner snabbare än man tro.